۲۳ آبان ۱۴۰۰
1807 بازدید
بدون نظر
وکیل دیوان عدالت اداری توضیح میدهد: در ابتدا باید بدانید که دیوان عدالت اداری برای حل دعاوی بین ادارات دولتی و مردم به وجود آمده است. به بیان دیگر چنانچه اشخاص حقیقی یا حقوقی نسبت به اقدامات سازمانی دولتی شکایت یا اعتراضی داشته باشند باید شکایت خود را در دیوان عدالت اداری مطرح نمایند.
از آنجایی که مباحث مربوط به دیوان بسیار تخصصی هستند توصیه میشود قبل از هر اقدامی با یک وکیل دیوان عدالت اداری مشورت کنید تا از راهنمایی یک وکیل متخصص در این زمینه بهره مند شوید.
وکلای گروه حقوقی دادور آشنایی و تسلط کافی به قوانین و مقررات مربوط به دیوان عدالت اداری داشته و در این زمینه آماده ارائه خدمات میباشند.
سپردن کار به یک وکیل متخصص و آشنا به کلیه قوانین و مقررات میتواند به شما برای گرفتن نتیجه و رای مطلوب کمک فراوانی نماید.
وکیل متخصص دیوان عدالت اداری در چه زمینه هایی تسلط دارد؟
۱) کمیسیون ماده ۱۰۰
۲) کمیسیون ماده ۹۹
۳) امور مربوط به شهرداری ها
۴) مطالبات از تأمین اجتماعی
۵) امور مالیاتی
بیشتر بدانید: مهلت اعتراض به رای کمیسیون ماده ۱۰۰ چقدر است؟
وکیل دیوان عدالت اداری در تهران
گروه حقوقی دادور مفتخر است که تجربه و تسلط فراوانی در کلیه زمینه های مربوط به دیوان عدالت اداری دارد. وکلای متخصص ما با آشنایی کامل به قوانین و مقررات تخصصی در زمینه دیوان عدالت اداری آماده ارائه خدمات میباشند.
جهت ارتباط با وکیل دیوان عدالت اداری در تهران با شماره ۰۹۱۲۶۳۸۶۹۵۴ تماس حاصل نمایید. همچنین جهت ارتباط آنلاین با وکیل متخصص دیوان عدالت اداری میتوانید از طریق واتساپ سوال خود را مطرح کنید.
هزینه وکیل دیوان عدالت اداری
حق الوکاله مربوط به پرونده های دیوان کاملاً توافقی هستند و بر حسب مورد، متفاوت محاسبه میشوند. در صورت داشتن هرگونه سوال در این زمینه با ما تماس بگیرید.
دعاوی قابل طرح در دیوان عدالت اداری
وکیل دیوان عدالت اداری در زمینه های زیر میتواند در دیوان طرح دعوا نماید:
۱) شکایت اشخاص حقیقی یا حقوقی از:
الف) تصمیمات و اقدامات واحدهای دولتی اعم از وزارتخانه ها و سازمان ها و موسسات و شرکتهای دولتی و شهرداریها و سازمان تأمین اجتماعی و تشکیلات و نهادهای انقلابی و موسسات وابسته به آنها.
ب) تصمیمات و اقدامات مأموران واحدهای مذکور در بند (الف) در امور راجع به وظایف آنها.
۲) اعتراض و شکایت به آراء و تصمیمات قطعی هیاتهای رسیدگی به تخلفات اداری و کمیسیون هایی مانند کمیسیون های مالیاتی، هیات حل اختلاف کارگر و کارفرما،کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری ها منحصراً از حیث نقض قوانین و مقررات یا مخالفت با آنها.
۳) شکایت قضات و مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری و سایر مستخدمان واحدها و موسسات مذکور در بند (۱) و مستخدمان مؤسساتی که شمول این قانون نسبت به آنها محتاج ذکر نام است اعم از لشکری و کشوری از حیث تضییع حقوق استخدامی.
نکته: تصمیمات و آرای دادگاه ها و سایر مراجع قضایی دادگستری و نظامی و دادگاه های انتظامی قضات دادگستری و نیروهای مسلح قابل شکایت در دیوان عدالت اداری نمیباشد.
بیشتر بدانید: دعاوی راجع به صدور پروانه ساختمانی و پایانکار
دعاوی که شعب بدوی دیوان عدالت اداری به آنها رسیدگی نمی کنند
۱) شاکی، اهلیت قانونی نداشته باشد:
در اینجا اهلیت به معنی اختیار و توانایی شاکی است. (به عبارت دقیق تر افراد مجنون و اطفال توانایی شکایت ندارند)
۲) چنانچه شاکی در شکایتی که مطرح میکند ذی نفع نباشد.
۳) شکایت مطرح شده در حیطه وظایف و اختیارات سازمان یا ارگان مورد شکایت نباشد.
۴) در صورتی که شکایت خارج از موعد قانونی مطرح شود.
۵) شکایت طرح شده از نظر موضوع یک بار قبلاً بین همان اشخاص یا اشخاصی که اصحاب دعوا قائم مقام آنها هستند مطرح شده باشد و حکم قطعی صادر شده باشد.
۶) دلایل طرح شکایت منتفی شده باشد.
دیدگاهتان را بنویسید